Videochat

Ce este videochatul?

 

Videochatul este unul dintre cele mai avantajoase job-uri

Videochatul este o forma de comunicare intre doua persoane, prin intermediul unei camere video conectate la un calculator.

Conversatiile dintre modele si membrii pot varia foarte mult, abordand atat teme cu caracter erotic, cat si teme despre hobby-uri, muzica, carti, filme etc. Ceea ce este cel mai important este ca modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii si, implicit, de a conduce conversatia spre tema dorita.

Membrii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele de chat. Conversațiile dintre un membru si un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discutiei. Modelul poate alege linistit tema discutiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video.Suna acum la telefon 0764.015.829

Videochat adult sau nonadult?

 

Esti libera sa-ti alegi oricare din cele doua categorii de videochat

Legalitate videochat

 

Modelele de la ADULT EMPIRE lucreaza legal

Conform legislatiei in vigoare videochatul este o activitate legala.

Faptul ca nu se afiseaza, de multe ori, numele, adresa si datele exacte ale firmei nu inseamna ca nu este legal. Inseamna ca incercam sa protejam modelele care lucreaza sau au lucrat la noi. Cand vorbim de confidentialitate avem in vedere inclusiv lucrul asta. Legalitate inseamna sa fie o firma inregistrata la Registrul Comertului, sa te angajeze cu contract de munca, sa plateasca taxe si impozite la stat, etc. Activitatea de videochat este reglementata in Romania de legea 196/2003, modificata si completata prin legea 496/2004 si republicata in 02/2008.


stea

ADULT EMPIRE

Fie ca vrei sa te angajezi sau vrei mai multe informatii, te asteptam la sediul nostru unde isi vom raspunde la toate intrebarile.
icon1

Programeaza-te la un interviu

Pentru a aplica, foloseste una din metodele: formularul de pe site, pagina noastra de Facebook sau pur si simplu da-ne un telefon la numarul 0764.015.829
icon2

Te asteptam la o discutie

Interviul consta intr-un dialog intre tine si manager in care iti va explica ce inseamna videochatul, iti va explica programul si metoda de plata.
icon3

Totul este asa de simplu

Pentru inceput iti vom da regulamentul studioului pe care va trebui sa-l citesti si sa-l intelegi, te vom ghida si vom fi alaturi de tine. Incepi sa castigi bani!