Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

 

Daca ai intrebari nu ezita sa ne contactezi si iti vom raspunde la ele.

Ce trebuie sa stiu despre interviu?

Interviul este de fapt o discutie libera in care avem ocazia sa ne cunoastem putin. Interviul in sine nu te obliga la nimic. Cand ai sunat la noi, stabilim o intalnire unde iti vom spune mai multe despre studioul nostru si despre videochat, daca nu stii deja. Totodata ne vei spune si tu despre tine, despre ce ai facut si ce... Interviul poate avea loc la birou la noi sau in oras intr-un loc ales de tine. Binenteles ca noi dam cafeaua, si intr-un caz si in celalalt.

Trebuie sa am experienta in videochat sau nu?

Nu este nevoie de experienta. Dar daca ai mai lucrat in acest domeniu (acasa sau la alt studio) si ai ceva experienta, trebuie sa intelegi ca fiecare studio are un anume stil de lucru, o politica interna proprie.

Daca vreau sa plec, cum se procedeaza?

Mai simplu ca la alte joburi. Ne spui ca vrei sa pleci si noi o sa iti inchidem contractul de munca in ziua urmatoare. In cazul in care mai ai bani de primit ii vei primi pana la ultimul leu.

Cum stiu cat am realizat intr-o zi/luna?

Garantam transparenta incasarilor, fiecare model are o pagina speciala unde poate verifica oricand veniturile realizate.

Comision sau salariu fix?

La noi se lucreaza doar pe sistemul comision din realizari. Doar astfel poti ajunge sa ai castiguri asa mari. Salariu fix gasesti la orice magazin sau butique ...fara suparare.

Comisionul cat este?

Procentul minim garantat este de 50% din realizarile tale. Nu va scade niciodata. Dar poate creste. In functie de performantele tale, poti ajunge la un procent de pina la 70% din realizari.

Ce este o camera virtuala de lucru?

O camera virtuala este reprezentata printr-un loc in care membrii (partenerii de discutie inregistrati pe site-urile pe care modelul isi desfasoara activitatea) se intalneste cu modelul si au ca elemente interactive: vocea, tastatura, camera web profesionala.

Cat pot castiga intr-o zi de lucru?

Daca stii bine engleza sau franceza, daca te descurci cu un PC, daca esti o fata desteapta si ai un aspect fizic placut, vei castiga din prima saptamana intre 300 si 800 $ pe zi din videochat.

Conteaza aspectul fizic?

Suntem ferm convinsi ca orice imperfectiune a tenului sau a chipului poate fi „corectata” printr-un machiaj de calitate, printr-o forma a parului, o coafura de diva, printr-o culoare a parului care sa te ajute. Partea cea mai frumoasa este faptul ca, inca din primele zile lucrate la studio, iti permiti o trusa profesionala de make-up, unghii false, un salon de infrumusetare de top, haine care iti pun atuurile in valoare si chiar abonamente la sala de fitness sau la cursuri de dans! Toate acestea te ajuta extrem de mult sa castigi admiratia membrilor si, implicit, te ajuta sa castigi din ce in ce mai multi bani din videochat!
stea

ADULT EMPIRE

Fie ca vrei sa te angajezi sau vrei mai multe informatii, te asteptam la sediul nostru unde isi vom raspunde la toate intrebarile.
icon1

Programeaza-te la un interviu

Pentru a aplica, foloseste una din metodele: formularul de pe site, pagina noastra de Facebook sau pur si simplu da-ne un telefon la numarul 0764.015.829
icon2

Te asteptam la o discutie

Interviul consta intr-un dialog intre tine si manager in care iti va explica ce inseamna videochatul, iti va explica programul si metoda de plata.
icon3

Totul este asa de simplu

Pentru inceput iti vom da regulamentul studioului pe care va trebui sa-l citesti si sa-l intelegi, te vom ghida si vom fi alaturi de tine. Incepi sa castigi bani!