Ce ar trebui să aibă în vedere la angajare un model de videochat

Cum să faci cu adevărat bani în industria videochatului
24/04/2019

Modelul de videochat ar trebui să urmărească cu atenție anunțurile de angajare, respectiv oferta studioului constând în locație, condiții legale de muncă, training profesional, aspectul general al studioului, finisaje, mobilier, tehnică și alte elemente esențiale pentru creșterea încasărilor.

Locația trebuie să aibă un aspect curat și îngrijit. La Adult Empire Studio există personal care se ocupă de curățenie de mai multe ori pe săptămână.

Condițiile legale de muncă sunt esențiale și reprezintă o garanție că modelul își va primi întotdeauna banii pe care i-a câștigat. Înainte de angajare, studioul trebuie să ofere modelului toate informațiile necesare pentru desfășurarea în condiții de legalitate a activității. De asemenea, trebuie să ofere spre studiu modelul de contract de muncă, de cesiune de drepturi de autor sau de prestări servicii. Modelul are dreptul să fie informat cu privire la condițiile generale de colaborare și trebuie să semneze un contract cu studioul înainte de începerea colaborării.

Studioul Adult Empire colaborează cu un avocat, astfel încât atât studioul cât și modelul au garanția că în studio se lucrează exclusiv legal, cu plata garantată potrivit contractului încheiat.

Trainingul profesional reprezintă cheia succesului în activitatea de videochat. Recomandăm ca trainerul să fie o persoană de sex feminin, fost sau actual model de succes, care cunoaște toate detaliile referitoare la site, membri, tehnici de conversație, fetish-uri, limba engleză etc. În studio Adult Empire lucrează ca traineri exclusiv personal feminin, foste și actuale modele cu experiență. În cazurile în care modelul este nou pe site, nu cunoaște suficient limba engleză, este obligatoriu să fie asistat de un trainer cu experiență care va crește dramatic încasările modelului încă din primele perioade.

Aspectul general al studioului este foarte important. Modelul trebuie să aibă în vedere finisajele din camerele de lucru, mobilierul, calculatoarele, monitoarele (dacă sunt plate sau curbate), cu câte camere video se lucrează, curățenia din studio.

La Studio Adult Empire se lucrează pe mai multe site-uri iar fiecare calculator are conectate 2 camere pentru a se obține maxim de calitate a imaginii în funcție de specificul streaming ului și pentru a nu se folosi un splitter de imagine care de obicei dăunează poziționării în pagină (cum e cazul Jasminului).

ADULT EMPIRE

Adresa: Rondul Alba Iulia

Telefon: 0755 482 985

Email: office@adult-empire.ro

Facebook: Adult.empire

Ne gasiti si pe facebook


stea

ADULT EMPIRE

Fie ca vrei sa te angajezi sau vrei mai multe informatii, te asteptam la sediul nostru unde isi vom raspunde la toate intrebarile.
icon1

Programeaza-te la un interviu

Pentru a aplica, foloseste una din metodele: formularul de pe site, pagina noastra de Facebook sau pur si simplu da-ne un telefon la numarul 0755 482 985
icon2

Te asteptam la o discutie

Interviul consta intr-un dialog intre tine si manager in care iti va explica ce inseamna videochatul, iti va explica programul si metoda de plata.
icon3

Totul este asa de simplu

Pentru inceput iti vom da regulamentul studioului pe care va trebui sa-l citesti si sa-l intelegi, te vom ghida si vom fi alaturi de tine. Incepi sa castigi bani!