Angajari videochat

Angajari videochat

 

Modelele de la ADULT EMPIRE lucreaza legal

Videochatul este unul dintre cel mai bine platit job. Primul lucru de care se intereseaza persoanele aflate in cautarea unui job, este salariul. Videochatul este in topul celor mai bine platite locuri de munca din Romania. Daca esti o persoana serioasa si muncitoare, cu siguranta vei avea venituri de invidiat.

Videochatul este un job sigur si de viitor. Fiecare dintre noi se gandeste cand isi cauta un loc de munca: sa fie un loc de munca sigur si stabil. Sa ai un loc de munca sigur este en lucru obligatoriu in ziua de azi. Videochatul este un domeniu in continua crestere, iar viitorul este cat se poate de promitator. Veniturile din videochat sunt in crestere de la an la an.

Daca decizi ca vrei sa incerci aceast job, cel mai important pas este sa alegi un studio sigur, legal, transparent, care sa iti ofere suport non stop si care sa iti garanteze ca veniturile tale vor fi primite mereu la timp, fara intarziere.

Videochat adult sau nonadult?

 

Esti libera sa-ti alegi oricare din cele doua categorii de videochat

Ce este videochatul?

 

Videochatul este unul dintre cele mai avantajoase job-uri

Videochatul este o forma de comunicare intre doua persoane, prin intermediul unei camere video conectate la un calculator.

Conversatiile dintre modele si membrii pot varia foarte mult, abordand atat teme cu caracter erotic, cat si teme despre hobby-uri, muzica, carti, filme etc. Ceea ce este cel mai important este ca modelul are posibilitatea de selecta interlocutorii si, implicit, de a conduce conversatia spre tema dorita.

Membrii platesc pentru fiecare minut de conversatie cu modelele de chat. Conversațiile dintre un membru si un model sunt private, nimeni nu poate invada intimitatea discutiei. Modelul poate alege linistit tema discutiei, adult sau non-adult, si poate aborda orice atitudine doreste in fata camerei video.Suna acum la telefon 0755 482 985

stea

ADULT EMPIRE

Fie ca vrei sa te angajezi sau vrei mai multe informatii, te asteptam la sediul nostru unde isi vom raspunde la toate intrebarile.
icon1

Programeaza-te la un interviu

Pentru a aplica, foloseste una din metodele: formularul de pe site, pagina noastra de Facebook sau pur si simplu da-ne un telefon la numarul 0755 482 985
icon2

Te asteptam la o discutie

Interviul consta intr-un dialog intre tine si manager in care iti va explica ce inseamna videochatul, iti va explica programul si metoda de plata.
icon3

Totul este asa de simplu

Pentru inceput iti vom da regulamentul studioului pe care va trebui sa-l citesti si sa-l intelegi, te vom ghida si vom fi alaturi de tine. Incepi sa castigi bani!