Adult Empire

Adult Empire - Studio videochat Bucuresti

 

Suntem un studio de videochat cu o transparenta totala

Suntem o firma serioasa, prin excelenta. Ceea ce vorbim, facem. Pe acest site vei gasi doar informatii clare si corecte despre noi si despre activitatea noastra. Nu vei gasi aici reclame sau anunturi false, care sa nu reflecte realitatea.

ADULT EMPIRE a fost intotdeauna un studio de videochat cu o transparenta totala.

  • Am fost, si suntem corecti
  • Suntem alaturi de tine si moral, si financiar
  • Confidentialitatea la noi este garantata
  • Castiguri mult peste asteptarile tale

Nu vrem sa te amagim cu salariu garantat; in videochat castigurile inseamna si procent din realizari. Daca tu ai realizari mici, cum putem noi sa iti garantam venituri mari?
Ce iti garanteaza ADULT EMPIRE, este ca vei avea castiguri mult peste asteptarile tale, daca indeplinesti cerintele de aici. Si nu trebuie sa iti faci probleme de genul: daca nu ma descurc?, daca nu sunt potrivita pentru videochat?, etc. pentru ca noi suntem alaturi de tine si moral, si financiar. Este unul din avantajele de a lucra intr-un studio. Adica te vom ajuta.

ADULT EMPIRE - reprezinta un concept al elegantei in videochat. Am creat un studio de videochat elegant in care modelele de chat se vor simti apreciate si in siguranta intr-un mediu placut si primitor.


Suna acum la telefon 0755 482 985

Dotari studio

 

Studioul este modern, fiind situat in centrul Bucurestiului cu camere special amenajate si dotate corespunzator

Conditii de angajare

 

Preferam fetele serioase, hotarate si ambitioase

Trebuie sa indeplinesti acelasi conditii ca si restul modelelor:
  • sa ai varsta de minim 18 ani(impliniti)
  • sa ai un act de identitate valabil (CI, permis sau pasaport)
  • sa stii limba engleza scris si vorbit la un nivel mediu
  • o alta limba de circulatie internationala e un plus pentru tine
  • sa ai cunostinte minime de operare pe calculator

Preferam fetele serioase, hotarate, ambitioase. Sa fi genul de persoana care stie ce vrea, si face tot posibilul sa obtina ceea ce vrea.
stea

ADULT EMPIRE

Fie ca vrei sa te angajezi sau vrei mai multe informatii, te asteptam la sediul nostru unde isi vom raspunde la toate intrebarile.
icon1

Programeaza-te la un interviu

Pentru a aplica, foloseste una din metodele: formularul de pe site, pagina noastra de Facebook sau pur si simplu da-ne un telefon la numarul 0755 482 985
icon2

Te asteptam la o discutie

Interviul consta intr-un dialog intre tine si manager in care iti va explica ce inseamna videochatul, iti va explica programul si metoda de plata.
icon3

Totul este asa de simplu

Pentru inceput iti vom da regulamentul studioului pe care va trebui sa-l citesti si sa-l intelegi, te vom ghida si vom fi alaturi de tine. Incepi sa castigi bani!